De zomer komt eraan?

De zomer komt eraan? Hahaha, ja klinkt gek, maar in mijn hoofd krijg ik het er niet uit! Nu carnaval weer voorbij is, de lockdowns en andere beperkingen zo goed als verdwenen zijn (hopelijk voor altijd) en het zonnetje uitgebreid schijnt is het toch een soort zomer in mijn hoofd. Okay, de temperatuur werkt nog niet echt mee, maar in een windvrij hoekje is het toch al goed toeven.

En met die “zomer” in mijn hoofd probeer ik dan weer nieuwe gerechten te bedenken en dan plopt de een naar de ander zomers gerecht naar boven. Dus heb ik mezelf er maar aan overgegeven en probeer jullie mee te nemen in mijn “zomervibe”. Wat te denken van Kritharáki met tomaat & feta. Deze onbekende beetje rijst-achtige pasta uit het zonnige Griekenland brengt je toch meteen in gedachte op 1 van de Griekse eilanden. Mij wel!? Of heerlijk empanadas met tonijn & manchego. Ik zit in gedachte al in Spanje aan de kust met een heerlijk glas Alhambra bier. Of wat te denken van heerlijk glas wijn in Toscane met polpette piccante en foccacia brood.

Dus laat ik jullie deze week meenemen naar de mooiste zonnige oorden qua smaakbeleving. Neem een kijkje op het virtueel krijtbord en kom het beleven bij Fratino. Reserveren kan via de mail of 0165-546466, maar binnenlopen vinden we ook leuk.

ps. Zonnebril en zonnebrand mag mee?