Over ons

Bar. Alleen een drankje, borrel na het werk, wijntje na het shoppen, ff een drankje doen in een relaxte setting. Wij serveren heel veel wijnen per glas, speciaal bieren, gin tonics, meer dan 250 whisky’s, ‘perfect serve’ gedistilleerd & cocktails.

Keuken. Eten? Mag, maar hoeft niet! Maar probeer al die verleidingen maar eens te weerstaan die ‘letterlijk’ aan je neus voorbij gaan. Dominant aanwezig bij Fratino staat de “Rolls-Royce” onder de fornuizen, ingebouwd in de gezellige ronde bar. Zie, ruik, hoor & proef van de heerlijke gerechtjes die hier vandaan komen. Kijk eens naar naar onze kaart.

Bedrijfdiner/borrel op een andere manier, verjaardag of een andere gelegenheid? Ook dit kunnen wij tot in de perfectie verzorgen. Van 20 gangen diner tot  lekker bieren met bitterballen.

Gewoon binnenlopen is ook leuk
Reserveren mag natuurlijk ook.
Centraal gelegen in het hart van Roosendaal 

Esther & Maurice zijn al sinds jaar en dag werkzaam in de horeca en heten jullie van harte welkom bij Fratino.

Esther zal jullie kunnen adviseren in de vele “open wijnen” die per glas geserveerd worden. Ook bij het grote assortiment gedistilleerd, whisky’s, speciaal bieren kan ze jullie helpen de keuze te maken.

Maurice kan jullie voorzien van allerlei heerlijke gerechten die je samen kan delen. Geïnspireerd door keukens uit alle windstreken staat hij garant voor verrassende en eerlijke smaken. Van bitterbal tot runderhaas en vegetarische verrassingen.

 

Kleine gerechtjes vanaf 5,75

Heerlijke gerechtjes uit elke hoek van de wereld

 

SFEER IMPRESSIE