⭐️Nieuwe dranken, wijn & gerechten⭐️

En daar istie weer, een gloednieuwe wijnkaart, drankenkaart en menukaart! Ook al wisselen we bijna om de week met onze “specialties”, was het weer tijd om de “vaste” menukaart te wisselen.

Geen nood, de klassiekers zijn gebleven. Als bijvoorbeeld de “beruchte”zalmbonbon eraf zou gaan, vluchten we eerst een half jaar naar het buitenland. En voor de vega’s onder ons, is er ruim voldoende keuze (12 items). Ook zijn er favoriete gerechten van de “specialties”die heerlijk werden ontvangen vast op de kaart gekomen. Het “specialties”bordje  blijft ook gewoon wisselen om de week met hierop de mooiste wereldgerechten die het seizoen bieden.

Een ander nieuwtje is onze samenwerking met Alhambra http://lacervezaespanola.nl/ . Het gehele jaar hebben we een tapkraan met de heerlijke bieren van Alhambra. En misschien wel een verrassing in de zomer. Ook met de wijnen, bieren en de 0,0% zijn we flink bezig geweest om jullie een verrassende topkwaliteit te kunnen serveren.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op https://www.fratino.nl/menu

Donderdag t/m zondag staan wij klaar om jullie te mogen ontvangen, voor een borrel, theaterhap, avondvullend of glaasje gezelligheid. En zoals altijd: reserveren mag (als je zeker wil zijn van een plekkie), maar binnenlopen vinden we ook leuk.. tot snel…