Don Papa Rum & cocktails bij Fratino Bar & Keuken

Don Papa cocktails vanaf dit weekend bij Fratino. We hadden hem al een tijdje, sterker nog, we hebben drie varianten van Don Papa rum. “Sugarlandia is calling” is de slogan van deze magnifieke rum uit de Philippines. Kijk ook vooral eens op hun website https://www.donpaparum.com

Vanaf dit weekend hebben we twee mooie cocktails die passen bij het jaargetijde met als basis Don Papa rum. De “old fashioned” en de “sugarlandia swell”. Maar natuurlijk is Don Papa rum ook heerlijk “on the rocks” of gewoon puur.

De old fashioned met sinaasappel is een heerlijke cocktail met een bite. Voor de wat fruitige en zoetere is de Sugarlandia Swell een uitstekende keuze.

Ik zou zeggen kom ze proeven en oordeel zelf! Natuurlijk hebben we ook veel andere topdranken, veel wijnen per glas, speciaal bieren & “perfect serve” mixdranken en gedistilleerd. Ook 0.0% bieren, bubbels & fritz limo.

Nattuurlijk horen hier ook heerlijke gerechtjes bij! Nou dat kan! Onze virtuele “krijtbord”en menu https://www.fratino.nl/menu staat vol met seizoens herfstgerechten.

Dat wordt weer genieten in een warme en gezellige sfeer ( vindt het stiekem heerlijk binnen met dat natte koude weer) en zoals altijd geld; reserveren mag, maar binnenlopen vinden we ook leuk 🤗

Toch zeker zijn van een plekkie reserveer ☎️ 0165-546466 of bar@fratino.nl