Zomerse gerechten @Fratino Bar & Keuken

Zomerse drankjes & gerechten ?bij Fratino deze zomer. Wat dacht je van de heerlijke verfrissende frisdranken van Fritzz met een heerlijk fruitgarnituur?. Met keuze uit zomerse smaken als “honey meloen”? & “cherry elderberry”. Ook de Coca Cola ‘premium mixers’, Pellegrino Soda’s & Fentimans is bij ons in ruime keuze aanwezig. Dan heb ik het nog niet gehad over de bijna wekelijks wisselende speciaalbieren en ?“open”wijnen. Daar over een volgende keer meer.

Ook met de gerechten blijven we innovatief ?en proberen jullie te blijven verrassen met kwalitatief top gerechten. Simpel maar “top”. Geen gefrummel ?op het bord met 100 ingrediënten. Luxe snacken. Zo noemen we het zelf vaak. Ga lekker zitten met vrienden, familie etc en geniet van een gezellige avond met topdrankjes. Laat de tafel/bar volzetten met de heerlijkste gerechten (soms wat kleinere porties, zodat je van alles wat kan eten). Maak er een gezellige lange avond van of gewoon een aangeklede borrel na het shoppen of werk. Alles kan! “?Samen eten en drinken is olie voor de vriendschap”.

 

 

Regelmatig licht ik een vaste leverancier van Fratino uit met deze keer; Frites uit Zuyd.

Frites uit Zuyd maakt frites van Agria aardappels. Deze aardappel heeft een volle aardappelsmaak, bakt krokant en is mooi goudgeel van kleur. De aardappels worden op smaak geteeld en met de grootst mogelijke zorg geselecteerd en gekeurd.