De zomer is werelds 🌞🌎

De zomer is werelds! Heerlijk buiten vertoeven, terrasje pakken, naar het strand of gewoon genieten in je eigen habitat🏡. Iedereen lijkt ook vrolijker als het zonnetje schijnt. Maar niet te lang en niet te warm natuuurlijk, we blijven toch klagende Nederlanders😂.

Dit doet me meteen denken aan zomer van 2018, wat was het warm🥵. Iedereen lekker buiten op het terras aan verkoelend glaasje gezelligheid en zomerse gerechten. En ik stond in de keuken met alle apparatuur aan. En geen medelijden hoor. Maar ik had getemperatuurd (43c). En iedereen die binnen kwam lopen maakte de opmerking; “wat is ‘t warm hè”. Nogmaals geen medelijden, maar pfff ik had het niet door dat het warm was😂. Maar de oplossing was nabij! Een grote pot weggezet met daarop de tekst; “ €1,- in de pot voor ‘WAT IS HET WARM HÈ’ of elke andere variatie hierop”. We zijn van de opbrengst heerlijk wezen genieten op een terrasje 🤗.

Inspiratie krijg ik volop in de zomer, ook omdat je zelf wat meer enroute bent. Dus hebben we de komende tijd weer heerlijke zomerse Fratino specials en zomerse drankjes. Check hiervoor ons ‘virtuele’ krijtbord die zeer regelmatig wisselt. En met liefde en plezier serveren wij die tijdens de lange & mooie zomer.

En zoals altijd; reserveren mag, maar binnenlopen vinden we ook leuk 🥰. Tot snel…