Vakantie ?“Vibes” & inspiratie?

Zoals beloofd hierbij een “update” van de zoektocht die we voor Fratino bar & Keuken in de vakantie periode zijn begonnen. Dus ook deze week ( gesloten 2-8 tm 4-8)zijn we weer op zoek naar de mooiste & bijzondere pareltjes op het gebied van “drinks & bites”.

Vorige week zijn we op iets bijzonders gestuit op het gebied van ‘drinks’ en wel op Urb. Een bijzondere drank zonder alcohol die zich niet in een hokje laat stoppen, alleen misschien het hokje van verrassend lekker?. Toch de beleving van een alcoholische drank, maar zonder de kater?. Vanaf dit weekend te proeven bij Fratino bar & keuken, natuurlijk op een perfecte, dorstmakende manier geserveerd. Onderstaand staat een korte uitleg van Urb. Come in and try out?.Tot snel!!! Esther & Maurice….

 

URB is met niets te vergelijken. De urban drink heeft het karakter en de gelaagdheid van een alcoholische drink. Met intrigerende smaken die doen denken aan wijn en gin. Maar 100% alcoholvrij met 1000% smaak. Dankzij een organische mix van fruitsoorten en speciaal geselecteerde kruiden heeft iedere smaak een rauw urban randje. En past URB perfect bij goed eten en goed gezelschap.

Het verhaal van URB is ontstaan in een rooftopbar, met uitzicht op de nachtelijke stad. Na het zoveelste excuusdrankje omdat je nog moet rijden, ontstaat hier het idee van een volwaardige, alcoholvrije drank die qua smaak en beleving niet onderdoet voor een IPA, GT of AIX. URB drink je niet als excuus, maar omdat je goede smaak hebt, oog voor design en houdt van sterke verhalen zonder dat er alcohol voor nodig is.

URB heeft een geheel eigen receptuur ontwikkeld die met niets in de markt te vergelijken is. Het karakter, de body en de gelaagdheid geven URB haar uitgesproken smaak die alcohol doet vergeten. De basis van URB is gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten. Per stad zijn daar kenmerkende vruchten en kruiden aan toe gevoegd. Met slechts 3,75 gram suiker en 18 calorieën per 100ml past URB helemaal in het huidige tijdsbeeld om zonder compromissen te genieten.

Mixen
URB is een heerlijke uitgebalanceerde mix met een karaktervolle smaak in 3 varianten. Als ‘best serve’ heerlijk verfrissend met ijs en per smaak een eigen, verrassend garnituur. URB kan ook prima in een wijnglas worden geschonken als alcoholvrije begeleider bij een goede maaltijd.

Mixen en alcoholvrije cocktails
De karaktervolle en gelaagde smaak van URB geeft alcoholvrije cocktails een compleet nieuwe dimensie. Met een vollere en complexere smaak mis je de alcohol totaal niet. Zo is URB een goede vervanger van de alcohol in bestaande mixen en cocktails en biedt het inspiratie voor nieuwe combinaties. Mixen en cocktails met alcohol Natuurlijk is URB ook perfect te mixen met alcoholische dranken en geeft het een nieuwe draai aan oude klassiekers. Of zorgt URB voor een uitdagende, complexe smaak in mixen en cocktails en voegt het karakter toe aan iedere combinatie.