Wat is het heerlijk om weer open te zijn?

Wat is het toch heerlijk om weer open te zijn! De wittebroodsweken na de maatregelen zitten erop. En wat is het fijn! Vele van jullie hebben de weg weer teruggevonden naar Fratino en we vinden het heerlijk om jullie weer te zien.

Eindelijk weer gerechten bedenken, nieuwe wijnen, seizoensbieren en cocktails. En dan ook zien dat het wordt gewaardeerd. Want dat hebben we toch het meest gemist. De take-away was natuurlijk fijn om jullie te zien en van allerlei gerechten te voorzien, maar wat we het meest miste, was toch wel de interactie daarna. Je geeft bij wijze van spreken een doos mee met eten en “succes”. De vraag die wij dan altijd hadden was, “vinden ze het lekker?” “hebben ze de instructies goed uitgevoerd?” en het persoonlijk contact die we 1 op 1 hebben is bij bezoek in onze bar & keuken gelukkig weer terug.

Ook deze week heb ik weer van alles vanuit alle windstreken bedacht. Wat te denken van “rokkenjager lentebok” of een fantastische nieuwe gin uit Frankrijk “Osmose” van chateau Montifaud. Maar ook de gerechtjes, heerlijk huisgerookte zalm petit fours op frisse salade of Spaanse Iberico sticky fingers met sherry & look ( je krijgt er ook sticky  fingers van). En nog veel meer, neem gerust een kijkje op de site bij ons virtuele krijtbord en hopelijk zien we jullie weer snel.

Reserveren mag (als je zeker wil zijn van ‘n plekkie), maar binnenlopen vinden we ook leuk.