Zondag 6 februari live Marlon Pichel ?? (CoverBak komt thuis @fratino)

Met trots presenteert Fratino;  Marlon Pichel?. Op zondag 6 februari vanaf +/- 16.00 uur zal deze duizendpoot in de muziek een akoestische sessie geven bij Fratino. Na diverse fantastische CoverBak sessies met Marlon komt? CoverBak eindelijk “Thuis”. 


Negen jaar was Marlon toen hij voor het eerst het podium op ging. Voortkomend uit een zeer muzikale bloedlijn kwam hij op zeer jonge leeftijd in aanraking met muziek. Fascinatie sloeg over in passie en Marlon was voorbestemd om zijn entree te maken in het Nederlandse muzieklandschap. Gewapend met een krachtige soulvolle stem en uitzonderlijke begaafdheid op drums is hij betrokken geweest bij vele bekende acts.Geïnspireerd door de groten der aarde (Otis Redding, Wilson Pickett,) neemt hij je mee terug in de tijd naar de jaren 60 en 70 om je op de meest respectvolle manier de “soul”sound te laten herbeleven. Deze zondagmiddag speelt Marlon een mix van eigen muziek en covers. Op dit moment is hij bezig met een nieuwe plaat. Voor info kijk op zijn website https://www.marlonpichel.nl/of volg hem op instagram.

Reserveer om zeker te zijn dat je een plekkie hebt, maar je kan ook binnenlopen?. Natuurlijk is de keuken ook geopend voor allerlei ‘bites’.