Er staat heel wat te gebeuren bij Fratino

Er staat heel wat te gebeuren bij Fratino Bar & Keuken! O ja, wat dan?
Afgelopen zondag was een groot succes, eindelijk weer live muziek met de fantastische Marlon. En dat smaakte naar meer! Heerlijke drinks and bites en daarbij genieten van een live optreden. Dus we gaan binnenkort in herhaling, de details volgen.

Ook hebben we deze week weer overheerlijke nieuwe “bites” voor jullie, deze kan je vinden op het “virtuele krijtbord” https://fratino.nl/menu/. En zo als het er nu uitziet, hebben we uit de wandelgangen in Den Haag gehoord dat er weer versoepelingen aankomen en waarschijnlijk tot 00.00uur open mogen blijven?.

Op persoonlijk vlak ben ik erg zenuwachtig over carnaval? en hoop dat we nadat het vorig jaar geheel in de ban was gedaan, we dit jaar een soort straatcarnaval gaan krijgen. Met buitenbars en hoop gezelligheid op de Roosendaalse pleinen. Ook hier zal volgende week meer duidelijkheid over zijn via de persconferentie.

Al met al ziet het er nu na lange tijd positief uit en kunnen we langzaam maar zeker het “normale” leven weer oppakken. Met alle gezelligheid die we al zo lang hebben moeten missen daarbij! Hopelijk gaan we jullie weer snel zien en wil je zeker zijn van een plekkie, reserveer dan via of bar@fratino.nl  ☎️0165-546466. Maar binnenlopen vinden we ook altijd leuk ?.