“Spring is in the air”

Spring is in the air! ?Tenminste wel als je kijkt naar de datum! Het wordt nu wel tijd voor aangename temperaturen van rond de 20 graden. Dat het in dan in de avond wat afkoeld, is niet erg. Dat slaapt altijd zo lekker.

Als fervent motorrijder heb ik het stalen ros ?nog steeds op stal staan. Dit was voorgaande jaren wel eens anders geweest 🙁 Maar genoeg gemoppert!

Als we naar Fratino rijden zien we al wel de tekenen van de lente, de lammetjes in de wei, krokussen en tulpen staan parmantig in de bermen en tuinen. De eerste bomen ook al in de bloesem,? dus “spring is in the air”

Ook bij Fratino Bar & Keuken is de lente aangebroken. Op ons ‘Fratino specials’ krijtbordje zijn de eerste tekenen in de gerechten ook al aanwezig. En lekkere verse tapbieren zoals Blondie van brouwerij ‘t IJ. Wie krijgt dan geen zin om van de voorjaars zonnestralen te genieten op een terras met een heerlijk glaasje gezelligheid.

Maar ook binnen zorgen wij voor een voorjaars gevoel. Dus hopelijk zien we jullie snel (op ‘t terras of lekker binnen) om “spring in the air” te beleven en proeven. En zoals altijd; reserveren mag (aanbevolen op vrij/zat om teleurstelling te voorkomen) maar binnenlopen vinden we ook leuk.?