Heerlijke nieuwe gerechtjes uit alle werelddelen ??

Eindelijk zijn we weer volledig aan de slag en wat is het fijn!? Corona wordt gewoon weer in een flesje geserveerd met een limoentje. Ook is het tijd voor een nieuwe kaart en het is goed gelukt, al zeg ik het zelf?. De vorige kaart hadden we niet zo lang plezier van gehad (geïntroduceerd en week later in Lockdown). Maar nu weer een frisse nieuwe kaart met allerlei heerlijke nieuwe gerechtjes.

Ook het serviesgoed en manier van presenteren is volledig vernieuwd. Dit om de gerechtjes nog beter te laten uitkomen, het oog wil ook wat?. Wat te denken van veganistische rendang (vega lekker), super verrassend! Maar wees niet bang, de klassiekers zoals de zalmbonbon en Fratino burgers staan ook nog steeds op de kaart. En natuurlijk de fantastische “frites uit Zuyd” varianten. Nieuwsgierig geworden? Check https://www.fratino.nl/menu

En elke week blijven we ook nog werken met ons “virtueel krijtbord” met hierop wereldse gerechtjes. Dus reden genoeg om te komen genieten van de heerlijkste wijnen, bieren, cocktails en hierbij uitgebalanceerde kleine smakelijke dishes. En lekker een tafel vol te zetten om met elkaar te delen, want delen is lief ? . Reserveren mag, maar binnenlopen vinden we ook leuk. Tot snel!