🍂Herfst in mijn hoofd🍂

Het is weer de tijd van het jaar. De klok gaat terug, dus vroeger donker. Wind, regen, waterig koud!🍂 Maar ook heerlijke donkere biertjes, volle wijnen, stoverijen & ovengerechten. Gezellig in huis, kacheltje aan of nog beter gezellig naar Fratino Bar & Keuken. Waar je warm wordt ontvangen en kan genieten van de heerlijke herfst ‘drinks & bites’.

Herfst in mijn hoofd is ook zeker niet negatief. Nog steeds is dit een favoriet jaargetijde. Heerlijke ingrediënten die op zijn best zijn. Mooie volle smaken in zowel de dranken als de gerechten. Volop keuze in fruit zoals appels, peren en ook het citrusfruit komt langzaam op smaak. Mooie stevige bieren zoals; https://chouffe.com/nl-nl/biers/mc-chouffe/en volle wijnen maken hun debuut. En dan van dit alles genieten in een warme omgeving.❤️ “Love it”.

Elke week hebben we weer nieuwe heerlijke drankjes en gerechten die passen bij het seizoen, check hiervoor ons “virtuele krijtbord” https://www.fratino.nlop de site. En heb je al trek gekregen in een fijne herfstborrel of avondje genieten van alles wat wij te bieden hebben? Reserveren mag, maar binnenlopen vinden we ook leuk!🤗 Reserveer via ☎️0165-546466 of bar@fratino.nl