Met carnaval zijn we gesloten en de hort op?

Met carnaval zijn we bij Fratino gesloten van 21 februari t/m 3 maart.

We gaan zelf de “hort op”. Eindelijk gaat het land en wereld weer langzaam open. En kunnen we weer bij elkaar op visite en de horeca bezoeken, maar ook theater en zelfs festivals/concerten op termijn. Terug naar normaal, niks “nieuwe normaal” gewoon normaal. Afgelopen tijd bleek ook wel tijdens de eerste voorzichtige versoepelingen (van een Lockdown die totaal overbodig bleek te zijn, maar dit terzijde) dat mensen snakte naar uitgaan. Wat is het weer heerlijk om een volle tent te hebben met genietende gasten en het geroezemoes in je zaak! Fijn om te zien dat jullie de gang naar de horeca weer gevonden hebben.

En dan nu carnaval! Heerlijk volksfeest waar ik altijd van kan genieten. De ongedwongen sfeer, flauwe humor en slap geouwehoer om niks. Weer vrienden, bekenden en vage kennissen te zien die je lang hebt moeten missen. Afgelopen zaterdag was al in http://www.wapenvanroosendaal.nlte zien dat iedereen staat te popelen,inclusief ikzelf zei de gek.

Maar goed, lieve mensen, jullie zullen ons even moeten missen en misschien zien we elkaar met het leutfeest van het jaar wel in 1 of andere kroeg, waarbij alvast excuses?. Tot snel en reserveren voor na carnaval kan op bar@fratino.nl en ☎️0165-546466 op het antwoordapparaat.