Bar & Keuken?

Daar zijn we weer! Nieuwe blog van Fratino Bar & Keuken.
Als opmerking kreeg ik vaak te horen over de blog “Fratino’s favoriete plekjes”, maar wat doen jullie nou precies? Kan ik dan ook ‘gewoon’ eten? Of alleen wat drinken? Of ff iets snels eten? Jullie hebben toch een soort tapas?

Ja, wat is bijvoorbeeld ‘gewoon’ eten? Met mes & vork van een bord. Is dat gewoon eten??

Wat we doen bij Fratino Bar & Keuken is eigenlijk al duidelijk in de naam. Fratino betekent Zus is het Esperanto en Esperanto is een wereldtaal. Dus vindt je bij ons uit alle werelddelen en windstreken verrassende, maar soms ook de klassiekers uit die landen. Zowel qua drankjes als gerechtjes. Gerechtjes? Dus toch tapas hoor ik jullie al zeggen. De portie van de gerechtjes zijn inderdaad niet groot, maar zie het als voorgerecht hoeveelheid.

Maar heb je dan wel voldoende? Dat is het leuke! Heb je veel trek, bestel je steeds weer wat bij. Kom je lekker een wijntje, biertje of ander glaasje gezelligheid doen (met of zonder alcohol) met wat bitterballen, charcuterie of kaasplank kan dit ook. Dus kan het zomaar zijn dat een borrelavond uitloopt op een avondvullende avondje uit. Maar ook voor de “ff snel wat eten” voor het theater, bioscoop ed. kan je bij ons prima terecht. Bestel een variëteit aan gerechtjes en je beleeft diverse smaken ipv een groot hoofdgerecht. En als je aangeeft dat je op een bepaalde tijd moet zijn, zorgen wij dat je zonder een “zwaar opgeblazen” gevoel op tijd bent.

Dus Fratino Bar & Keuken staat ook in het favo lijstje, maar dan aan de andere kant van de bar?. Daar waar met liefde & plezier wordt getapt, gekookt en geserveerd wordt.