Terugblik op onze “Coronaproof” opening

07
jun
2020
Fratino terras menukaart

Afgelopen week mochten wij dan eindelijk de deuren van Fratino Bar en Keuken openen voor ons publiek. Wat was het heerlijk om weer met onze gasten in contact te zijn en te zien dat jullie, net als wij, enorm hebben genoten van de eerste dagen aan de Bloemenmarkt in Roosendaal na de “Coronaproof” opening.

Met een positieve blik kijken wij terug op de eerste week van de “Coronaproof” opening van Fratino. Ondanks dat het makkelijker is om 100 mensen kwijt te kunnen dan een maximum van 30 personen aan te moeten houden, zorgde dit er wel voor dat het gezellig druk was bij Fratino. Hierdoor hadden wij echt de tijd om met jullie bij te kletsen en jullie te verwennen om zo al het Corona nieuws even te kunnen vergeten.

Fratino green egg
Nacho's Fratino en Kip-vleugeltjes

Wij kijken in ieder geval al enorm uit naar volgende week en de weken die nog gaan komen vol met jullie gezelligheid. Ben je benieuwd wat wij te bieden hebben op het gebied van drinks en bites? Check dan even onze menukaart!

Weet jij al wat je wil bestellen en ben je helemaal gezond? Reserveer dan direct om zeker te zijn van een plekje op ons terras, aan de eetbar of ergens anders binnen Fratino. Reserveren kan via een mailtje naar bar@fratino.nl, een belletje naar 0165 546 466 of stuur ons een privé berichtje op Facebook of Instagram. Gezellig binnen komen lopen om een reservering te maken aan de deur is natuurlijk ook toegestaan. Misschien is er wel gelijk een plekje vrij en kan je direct genieten van ons assortiment van gin tonics, wijnen, bieren en verrassende gerechtjes!

Tot snel,

Esther en Maurice

Geen reacties

Geef een reactie