Geen categorie

De laatste weken van 2017

De laatste weken van 2017 update. 1e kerstdag en 31 december zijn wij gesloten. 2e kerstdag zijn wij geopend voor een gezellige borrel met fingerfood. Op 28 december pakken wij uit met fratino’s jukebox” met maar liefst 4 zangeressen.

Lekker borrelen bij Fratino

Naast een hele avond gezellig drinken en genieten van kleinere gerechtjes, is fratino ook de plek om te borrelen. Er is een grote keuze van verschillende topwijnen per glas, bieren en gedistilleerd. Diverse mixdrankjes en trendy cocktails. Het grote voordeel is dat er bij fratino een topkeuken aanwezig is, die voor bij de borrel heerlijke gerechten kan serveren. Dus voor gewoon een glaasje gezeligheid kun je ook terecht bij Fratino Bar & Keuken!

Wederom vermelding Michelingids

imageOok in 2016 staan wij weer met een vermelding in de beroemde rode gids. De inspecteur schreef: “Oosters, Italiaans, Frans, … De chef laat zich inspireren door de wereldkeuken en schotelt een kaart voor met allerhande kleine gerechtjes. U ziet hem aan het werk als u een plaatsje bemachtigt aan de toog, rond de open keuken. Ook de whiskybar van deze moderne bistro is een bezoekje waard.”